Cibdə hesabını sil
Silmə dərhal bütün cihazlardan çıxarır və paylaşma linklərini bağlayır. 30 gün ərzində yenidən girsən, silmə ləğv olunur; sonra bütün məlumatın (borclar, büdcə, şəxslər) tam silinir.
- Tətbiqdə: Profil → Hesabı sil.
- iPhone-da Apple ilə girmisənsə: iOS tətbiqində Profil → Hesabı sil.